VOLKSWAGEN, JETTA CC'Yİ HAYAT GEÇİRİYOR

Ototeknikveri     28 Nisan 2014 09:04

NMC konsepti ile Pekin Otomobil Fuarı'nda dikkatleri üzerine çeken Volkswagen, aracın seri üretim versiyonunu da hazırladı.

VOLKSWAGEN, JETTA CC'Yİ HAYAT GEÇİRİYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen'in Pekin Otomobil Fuarı'nda NMC adıyla sergilediği konsept, markanın yeni orta segment coupe modeli hakkında ipuçları taşıyordu. Aracın gördüğü yoğun ilgi ile çalışmalarını hızlandıran Volkswagen, aracın seri üretim versiyonunu da hazırladı. Çin'de yapılan testler sırasında görüntülenen seri üretim versiyon, Volkswagen'in konseptin çizgilerini büyük oranda koruduğunu gösteriyor. Agresif ön tampon tasarımı korunan aracın far ve jantlarında sadeleştirmeler yapılmış.

Volkswagen New Midsize Coupe (NMC) resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Aracın arka bölümü incelendiğinde ise, konseptte yer alan şık stop farlarının ve marka logusunu kesen ince çizginin yer almaması ile tasarımın heyecanını yitirdiği görülüyor. İç mekanında, konsepttekine göre daha büyük siperliğe sahip güneşliği ile dikkat çeken araçta, üç kollu sportif direksiyona yer verilmiş. Orta konsol tasarımı, Alman markanın diğer modelleri ile benzerilikler taşıyan aracın, koltukları elektrikli olarak kontrol edilebiliyor. Şangay-Volkswagen işbilrliği ile bu yıl sonunda itibaren Çin'de üretimine başlanacak modeli,n 2016 model yılı ile birlikte Avrupa'da da satışa sunulması bekleniyor. Aracın, yeni nesil Jetta platformunda üretileceği de gelen bilgiler arasında. 

Volkswagen New Midsize Coupe (NMC) haberi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 28 Nisan 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo