Opel’in büyük sırrı internete sızdı: Yeni Zafira Life minivan

Ototeknikveri     08 Ocak 2019 11:08

Opel’in Zafira Life adını verdiği yeni minivan modelinden fotoğraflar ortaya çıktı. Araçla ilgili henüz çok az bilgi var.

Opel’in büyük sırrı internete sızdı: Yeni Zafira Life minivan
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Zafira Life fotoğraflarıyla ilgili ilk teori, yeni nesil Opel Vivaro’yu temel alan bir minivan olduğu yönünde. Vivaro da Expert ve Citroen Jump modelleriyle ortak özelliklere sahip. Zafira Life, konforu ve lüksü ön planda tutan, eşya taşımak ya da ticari faaliyetlerden daha çok tüketici odaklı bir araç.

 

Opel’in PSA Grubu’na geçmesinin ardından yeni Vivaro’yu geliştirmeye başladığı biliniyor. Bu modelin 2020’de çıkması ve daha önce kullandığı Renault/Fiat platformu yerine PSA platformu kullanması bekleniyor. Vivaro elektrikli sistemle gelecek ve PSA’nın sıfır emisyonlu ticari araçlar üretme hedefinin bir parçası olacak.

Opel Zafira Life bu yeniden yorumlanan Vivaro’yu temel alıyor olabilir ancak ön fasyaya bakıldığında elektrikli versiyon gibi durmuyor.

Opel gibi büyük bir üretici için yeni geliştirdiği bir aracı fotoğrafları internete düşene kadar bu derece gizli tutması alışılmadık bir durum. Tüm çabalarına rağmen, fotoğraflardan anlaşılacağı üzere, firmanın artık yeni minivan modelini saklayamadığı görülüyor.

Önümüzdeki günlerde Opel Zafira Life ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam edecek.

 

Son Güncelleme : 09 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo