2020 BMW 7-Serisi internete sızdırıldı

Ototeknikveri     09 Ocak 2019 11:34

Görünen o ki, BMW yenilenen 7-Serisi’nin tasarımını gizlemekte zorlanıyor. Otomobilin ön kısmını zaten geçen hafta görmüştük, şimdiyse BMWBlog daha detaylı fotoğraflar yayınladı.

2020 BMW 7-Serisi internete sızdırıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen 7-Serisi’nin çok sayıda konfigürasyonla görüldüğü fotoğraflarda 750Li, M760Li, M Sport ve Luxury versiyonları bulunuyor. Lüks sedan otomobilin dış cephe tasarımı farklı açılardan görülebiliyor. 


Ön kısma böbrek şekilli dev ön panjur hakim, burası X7 ile benzerlik gösteriyor. Yeni farlar, bir ışık şeridinin birleştirdiği güncellenen arka lambalar ve başka bir kaç dokunuş dış cepheyi tamamlıyor. Henüz iç mekandan fotoğraf yayınlanmadı ancak önceki casus fotoğraflarda 2020 7-Serisi’nin yeni bir dijital kontrol paneli ve güncellenen multimedya sistemiyle geleceği görülüyordu.

 

Araçta hangi motorların kullanılacağı henüz bilinmiyor ancak 8-Serisi ve X7’den alınmış bazı seçenekler bulunabilir. Avrupa’da benzinli ve dizel motorlar sunulacak. Bunun yanı sıra plug-in hibrit versiyon ve M760Li de güncellenebilir.

 

BMW’nin yeni 7-Serisi’ni gelecek hafta tanıtacağı iddia ediliyor. Otomobilin ayrıca Mart ayında Cenevre Motor Show’da yer alması bekleniyor.

Son Güncelleme : 09 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo