2020 Mercedes-Benz GLE Coupe, BMW X6 ile kapışacak

Ototeknikveri     10 Ocak 2019 11:21

Giriş seviyesi yeni Mercedes GLE Coupe kış testleri esnasında kamuflajlı şekilde görüntülendi.

2020 Mercedes-Benz GLE Coupe, BMW X6 ile kapışacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önceki prototiplerin aksine, bu kez AMG dış cephe stili yok ve otomobil sıradan görünümlü, beş çift kollu alaşım tekerleklerle donatılmış. AMG stili ve arka rüzgarlıklar olmadan otomobilin o kadar heybetli görünmediği söylenebilir ancak kamuflaj kalktığında daha iyi bir fikir edineceğiz.

 

Coupe tipi dört kapılı araçlar bir yere kaybolmuyor hatta popülerlikleri daha da artıyor. Pek çok kişi otomobilin pratikliği kadar şık bir tasarıma sahip olmasını da önemli buluyor. Bu anlayışa sahip otomobil kullanıcılarının gözdelerinden birisi de GLE Coupe. Yeni 2020 GLE Coupe bu yıl içinde tanıtılacak. Yeni model Audi Q8 ve üçüncü nesil BMW X6 ile rekabet edecek.

 

Otomobilin nasıl göründüğüne baktığımızda, tüm işaretler yeni GLE’nin sadece eğimli tavanlı bir versiyonu olmaktan çok öteye geçtiği yönünde. Dev ön panjur, büyük ve geriye doğru uzanan farlar, daha köşeli bir omuz çizgisi ve fastback benzeri arka kısım tasarımı dikkat çeken özellikler arasında.

 

Kabinde standart GLE ile aynı direksiyon, konsol tasarımı ve 12.3 ekranlar bulunuyor. Motor seçenekleri de yine büyük oranda benzer.

 

GLE Coupe için 53 ve 63 / 63 S versiyonları da sunulacak. İlk versiyon 435 PS (429 hp), diğer iki versiyon ise 571 PS (536 hp) ve 612 PS (603 hp) güç çıkışlarıyla gelecek.

 

Son Güncelleme : 11 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo