2020 Renault Espace yeni motorlar ve farklı bir stille geliyor

Ototeknikveri     11 Ocak 2019 09:45

Renault güncellenen Espace üzerinde çalışmaya devam ediyor. Firmanın en büyük MPV modeli olan Espace, aynı zamanda segmentinin kurucularından birisi.

2020 Renault Espace yeni motorlar ve farklı bir stille geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fransız otomobil üreticisi ön ve arka kısımlardaki tasarım değişikliklerini sınırlı tutacak ancak beşinci nesil Espace için daha modern bir görünüm yaratacak. Farların yeni LED aydınlatma imzası ve revize edilen ön panjur, ayrıca ön ve arkada yenilenen tamponlar da dikkat çekiyor.

 

Kamuflajlı Renault Espace, Kuzey Kutup Dairesi yakınlarındaki testler sırasında ikinci kez görüntülendi. Mühendisler aracın güvenlik sistemlerini test ediyor gibi görünüyordu. Yeni modelde dört çekişli sürüş sistemi seçeneğine de yer verilmesi bekleniyor. Test esnasında üzerinde çalışılan konulardan birisi de bu olabilir.

 

2020 Renault Espace modelinde yapılan değişiklikler daha çok kaputun altına odaklanıyor. Modelde yeni “Blue dCi” dizel motorlara yer verilmesi bekleniyor. Bunlardan ilki 1.7 litre dört silindirli 148 hp (150 PS) motor olacak.

 

Diğer seçenekler arasında yeni 2.0 litre dizel 1.6 dCi 158 hp (160 PS) güç çıkışı ve 360 Nm tork değeriyle yer alacak. Aynı motor, en yüksek seçenek olarak, 197 hp (200 PS) güç çıkışı ve 400 Nm tork değeriyle de sunulacak.

 

Alpine kaynaklı turboşarjlı 222 hp 1.8 litre dört silindirli benzinli motor, Avrupa’daki yeni emisyon standartlarına uyması için partikül filtresiyle birlikte gelecek.

 

Kabinde revize edilmiş multimedya sistemi Android Auto ve Apple CarPlay ile yer alacak. Yeni modelde çok sayıda aktif güvenlik sistemi de bulunacak.

 

Renault’nun güncellenen 2020 Espace modelini Eylül ayında Frankfurt Motor Show’da tanıtması bekleniyor.

Son Güncelleme : 11 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo