Yeni nesil Nissan Frontier tamamlanmak üzere

Ototeknikveri     11 Ocak 2019 10:49

Orta boy kamyonet piyasası Amerika’da Ford Ranger ve Jeep Gladiator gibi yeni modellerle canlandı. Bu yeni gelen araçlar, Chevrolet Colorado ve popüler Toyota Tacoma gibi modellerin müşterilerini kendilerine çekmek için yarışacak. Bu piyasada uzun yıllardır var olan ve artık değişme zamanı gelen bir oyuncu da Nissan Frontier’di.

Yeni nesil Nissan Frontier tamamlanmak üzere
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan yeni Frontier için planlarını 2017 yılı sonbaharında duyurmuştu. Artık tamamlanma noktasına gelen yeni model yakında tanıtılacak. Nissan’ın tasarımdan sorumlu yöneticisi Alfonso Albaisa, kamyonetin tamamlandığını doğruladı ve yakında piyasada olacağını söyledi. Firmanın ürün planlama yöneticisi Ivan Espinosa da bu haberi doğruladı.

 

Nissan henüz kesin bir takvim açıklamadı ancak yeni nesil Frontier’in ABD’nin Mississippi eyaletinin Canton kentindeki fabrikada üretileceğini belirtti. Model ile ilgili henüz çok az bilgi var ancak yeni V6 motora yer verilmesi bekleniyor.

 

Kaynaklar Nissan’ın yeni Frontier için çok özen gösterdiğini ve ciddi para harcadığını belirtiyor. Aracın dört silindirli motorla gelmesi bekleniyor. Dizel motor sunulması olasılığıysa düşük.

Nissan 2014’de Frontier Diesel Runner konseptini tanıtmıştı. Bu konsept 200 hp (149 kW / 202 PS) güç çıkışına ve 474 Nm tork değerine sahip 2.8 litre dört silindirli dizel motorla geliyordu.

 

Yeni Frontier’de dizel motor bulunup bulunmayacağını araç piyasaya çıktığında göreceğiz. Nissan dizele yer vermezse başka pek çok alternatif var. Chevrolet Colorado, GMC Canyon (181 hp 2.8 litre Duramax) ve 2020’de gelecek Jeep Gladiator (260 hp 3.0 litre EcoDiesel V6) dizel motorlarla sunuluyor.

Son Güncelleme : 11 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo