Lynk & Co 04 hatchback iddialı geliyor

Ototeknikveri     13 Ocak 2019 11:38

Yeni Lynk & Co 04 hatchback kış testi sırasında görüntülendi. Bu prototip daha önce görüntülenenlerin aksine kalın bir kamuflaja sahip değil ve otomobilin genel şeklini net olarak ele veriyor.

Lynk & Co 04 hatchback iddialı geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ön kısmın firmanın diğer modellerinden farklı olduğu hemen anlaşılıyor. Bu kısımda markanın karakteristik yuvarlak farları, köşeli ikincil ışıklar ve tamponun alt kısmındaki sis lambaları dikkat çekiyor. Otomobilin ayrık ön panjur tasarımı da göze çarpıyor.

 

Yan kısımlar ve otomobilin şık ve agresif profili hoş görünüyor. Fotoğraflardaki prototipte siyah tekerlekler, köşeli arka yan pencereler, eğimli arka pencere ve şık görünümlü bir kanat dikkat çekiyor. Arka kısımda Lynk & Co’ya özel arka lambalar, yuvarlak ve ikili egzoz çıkışları ve hemen göze çarpmayan difüzör bulunuyor.

 

Lynk & Co 04 hatchback, Ford Focus ve Volkswagen Golf gibi sınıfının en iyi modelleriyle rekabet edecek.

 

Yeni hatchback Volvo’nun CMA mimarisini kullanacak. Bu platform diğer Lynk & Co modelleri ve Volvo XC40 modelinde de bulunuyor. Yeni 04’ün turboşarjlı 1.5 litre üç silindirli ve 2.0 litre dört silindirli motorlarla gelmesi bekleniyor. Plug-in hibrit ve elektrikli versiyonlar da daha sonra sunulacak.

 

Lynk & Co 04’ün testleri son 12 aydır devam ediyor. Modelin prömiyerinin bu yıl içinde yapılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 14 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo