BMW’den yeni 4-Serisi M Sport Individual ve bahar güncellemeleri

Ototeknikveri     16 Ocak 2019 11:43

BMW yeniden tasarlanan 4-Serisi’ne son dokunuşları yapıyor. Bu arada firma yeni 4-Serisi M Sport Individual versiyonunu da duyurdu.

BMW’den yeni 4-Serisi M Sport Individual ve bahar güncellemeleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Coupe, Gran Coupe ve Cabrio gövde tiplerinde bulunacak 4-Serisi M Sport Individual bir dizi ekstra özellikle geliyor. Bunlar arasında özellikle Tanzanite Blue metalik dış cephe boyası, parlak shadow line detaylar ve 19 inç V-spoke alaşım jantlar öne çıkıyor. Modelde ayrıca M Aerodinamik paketi değişken spor direksiyon sistemi ve arkadan çekişli versiyonlarda M Sport süspansiyon sunuluyor.

 

Kabinde Opal White renginde BMW Individual deri döşeme, M direksiyon simidi, piyano siyahı detaylar, ısıtmalı ön koltuklar ve özel aydınlatma paketi dikkat çeken yenilikler arasında. Ayrıca Coupe ve Gran Coupe için BMW Individual antrasit tavan döşemesi de sunuluyor.

 

4-Serisi M Sport Individual, BMW’nin bahar güncellemesi kapsamında sunuldu. Bu güncellemede yeni tekerlekler ve renk seçenekleri gibi başka küçük yenilikler de var. Ayrıca bazı modellerde “karartılmış arka lambalar” bulunacak. Bu modeller 2-Serisi Coupe / Cabrio, M2 Competition, 3-Serisi Gran Turismo ve M4 Coupe / Cabrio olarak açıklandı.

 

Daha yeni modellerde de bazı değişiklikler olacak. Örneğin 8-Serisi’ne çok sayıda yeni BMW Individual renk seçenekleri, ayrıca yedi farklı BMW Individual Merino deri döşeme kombinasyonu sunulacak. Müşteriler ayrıca yeni Black Ash gümüş efektli parlak ahşap kaplama seçeneğine de sahip olabilecek.

 

BMW X5 içinse yeni renk seçenekleri ile Fineline Black ahşap ve alüminyum kaplamalar sunuluyor.

 

Bu yeniliklerin yanı sıra, X1 xDrive20i, X1 xDrive25i ve X2 xDrive20i modellerinin Mart ayından itibaren benzin partikül filtresiyle geleceği açıklandı.

Son Güncelleme : 16 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo