2020 Hyundai Ioniq yeni stil ve teknolojilerle geliyor

Ototeknikveri     17 Ocak 2019 10:58

Yaklaşık üç yıldır piyasada olan ve 60.000 adet satılan Hyundai Ioniq hibrit ve plug-in hibrit güncellendi.

2020 Hyundai Ioniq yeni stil ve teknolojilerle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeniden tasarlanan tamponlar, basamaklı ön panjur ve revize edilen opsiyonel LED farlar ile arka lambalar güncellenen modelin dikkat çeken özellikleri arasında. Modele üç yeni renk seçeneği eklenmiş: Fluidic Metal, Electric Shadow ve Liquid Sand.

 

Kabinde 2020 Ioniq ısıtma ve soğutma kontrolleri için yeniden tasarlanan parlak görünümlü kontrol paneline sahip. Multimedya sistemi için 10.25 inç ekran segmentte ilk kez sunuluyor. Sistem otomobilin pek çok farklı fonksiyonuna erişim sağlıyor ve ses tanıma, Bluelink hizmetleri, Android Auto, Apple CarPlay ve Hyundai Live Services gibi pek çok özellikle geliyor.

Güncellenen Ioniq’in tüm versiyonları SmartSense teknoloji paketiyle donatılmış. Paketle birlikte Otonom Acil Fren ve Şerit Koruma Asistanı gibi özellikler sunuluyor. Ayrıca Sürücü Dikkat Uyarısı sistemiyle sürücünün uyanık ve odaklanmış kalması sağlanıyor.

Yeni modelin elektrikli sürüş moduna Green-zone adı verilmiş. Sistem tek pedalla sürüş özelliği ve Akıllı Rejeneratif Fren ile birlikte geliyor.

Eco+ modu da yine Ioniq’e eklenen yeni bir sürüş modu ve tehlikeli durumlarda otomobilin kalan enerjisini daha uzun süre yetecek şekilde kullanıyor. Utility modunda sürücüler motor kapalı olsa bile farklı fonksiyonlara ulaşabiliyorlar.

Ioniq Electric modeli için de yakında benzer bir güncelleme bekleniyor. Güncellenen Ioniq modellerini Mart ayında Cenevre Motor Show’da görebileceğiz.

Son Güncelleme : 18 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo