Citroën C3-XR crossover güncellendi

Ototeknikveri     18 Ocak 2019 11:04

Dört yıldan uzun süredir Çin’de piyasada olan Citroën C3-XR B segmenti crossover ilk güncellemesini aldı.

Citroën C3-XR crossover güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bahar aylarında çıkacak C3-XR daha çok markanın yeni kimliğini yansıtan stil yeniliklerine odaklanıyor. En dikkat çekici değişiklikler ön kısımda görülüyor. Yüksekte konumlandırılmış yeni kaput C5 Aircross’u andırıyor. Yeni aydınlatma imzası CXPerience konsept otomobil ile benzer ve farlar daha iyi entegre edilmiş.

 

Ön panjur tipik Citroën kapsül desenine sahip (C4 Aircross gibi) ve ön tamponda kırmızı ya da gümüş detaylar bulunuyor.

 

Yandan bakıldığında, güncellenen C3-XR dış cephesinde 16 inç, iki renkli ve elmas kesim alaşım jantlar dışında bir yenilik görülmüyor. Arka kısımda yenilenen arka lambalar dört dikdörtgen modülden oluşan aydınlatma imzasına sahip. Bagaj kapağı krom ve parlak siyah renklerde, burada aynı zamanda yeni C3-XR logosu bulunuyor. Dış cephe için üç farklı renk seçeneği sunuluyor.

 

İçeride yeni HSAE multimedya sistemi 9 inç ekran, iki USB soketi, Apple CarPlay, Baidu Carlife ve MirrorLink akıllı telefon bağlantısıyla geliyor. Ayrıca otomatik şanzıman için deri kaplı yeni ergonomik vites kolu sunuluyor. Müşteriler iç mekan için iki yeni renk şeması arasından seçim yapabiliyor.

 

Güncellenen modelde 160 PS (158 hp) 1.6 litre turboşarjlı benzinli motor ve standart 6 vitesli otomatik şanzıman sunulmaya devam edilecek. 2019 Citroën C3-XR Çin’de bahar aylarında giriş seviyesi SUV olarak satışa çıkacak, C4 Aircross ve C5 Aircross’un altında konumlanacak. C3-XR 2014’de üretime girmesinden bu yana yaklaşık 180.000 adet satıldı.

Son Güncelleme : 18 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo