Mercedes-Benz "Yılın En İnovatif Otomotiv Markası" seçildi

Ototeknikveri     18 Ocak 2019 11:43

İnternet ve teknoloji dünyasının en iyilerinin belirlendiği Webrazzi Ödülleri'nde Mercedes-Benz Türk, "Yılın En İnovatif Otomotiv Markası" seçildi.

Mercedes-Benz "Yılın En İnovatif Otomotiv Markası" seçildi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Webrazzi Ödülleri 2018 kapsamında “Yılın En Inovatif Otomotiv Markası” ödülü Mercedes-Benz Türk'ün oldu.

 

Bu yıl ilk kez açılan otomotiv kategorisinde “Yılın En Inovatif Otomotiv Markası” ödülünü, Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli, Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama İletişimi Müdürü Emre Kurt ve Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi Müdürü Serra Yeşilyurt birlikte aldılar.

 

Kurumsal İletişim Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli ödülü alırken yaptığı konuşmada, “Teknolojiyi, yeniliği, inovasyonu sadece ürün ve hizmetlerimizde değil, işimizin her alanında attığımız her adımda kullanmaya özen gösteriyor ve bu alanda öncü olmaya devam ediyoruz. Değerli Webrazzi okurları tarafından bu kategoride en iyi marka seçilmek bizler için gurur verici oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Aday belirleme ve oylama süreci tamamen okurları tarafından belirlenen ve 32 kategoriden oluşan Webrazzi Ödülleri 2018’de toplam 433 bin 491 oy kullanıldı.

Son Güncelleme : 18 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo