Elektrikli otomobil denemek isteyenler için harika fırsat

Ototeknikveri     18 Ocak 2019 11:43

Türkiye’nin ilk saatlik elektrikli otomobil kiralama uygulaması electrip, Zorlu Enerji güvencesiyle Zorlu Center’da hizmete başladı.

Elektrikli otomobil denemek isteyenler için harika fırsat
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Türkiye’nin ilk saatlik elektrikli otomobil kiralama uygulaması, Zorlu Enerji güvencesiyle Zorlu Center’da hizmete başladı.

 

Çevreci yolculuk deneyimi

Çevreci teknolojilerin gitgide önem kazandığı günümüzde birçok ülke tamamen elektrikli otomobil kullanımına geçmeyi planlıyor. Zorlu Enerji’nin böyle bir ortamda lanse ettiği electrip, ülkemizde elektrikli otomobillerin yaygınlaşması adına en büyük adımlardan birini atıyor. Öğrencilere, beyaz yakalılara ve meraklılarına saatlik kiralamayla elektrikli otomobilleri deneyimleme imkanı sunuyor. Kullanıcılar, şehir içi ulaşımlarını Renault ZOE veya BMW i3 otomobillerle çevreci, kolay ve yepyeni bir yolla gerçekleştirebiliyor.

 

Mesafe ya da yakıt ücreti yok

Electrip kullanıcıları, mesafe ve yakıt ücretini düşünmüyor. Saatlik kiralama ücreti dışında ek bir kilometre ücreti ödemiyor. Otomobiller ZES Şarj İstasyonlarında ücretsiz ve hızlı bir şekilde şarj edilebiliyor.

 

electrip’i kullanmak oldukça basit

Hizmeti kullanabilmek için, electrip mobil uygulamasını Google Play veya App Store’dan indirip kayıt olmak yetiyor. Kullanıcılar mobil uygulamayla istedikleri elektrikli otomobile, diledikleri saatte rezervasyon yaptırabiliyor, otomobillerini kilitleyip açabiliyor, rezervasyonlarını sonlandırarak ödeme yapabiliyor. Uygulamanın ödeme işlemleri Iyzico altyapısıyla, güvenli bir şekilde sağlanıyor.

 

Aralık ayında gerçekleştirilen lansmanla Levent 199 çalışanlarının kullanımına sunulan electrip, 17 Ocak itibarıyla Zorlu Center‘da herkese açık şekilde hizmet vermeye başladı. Üstelik Zorlu Center’a özel kampanyayla, Renault ZOE veya BMW i3’le electrip deneyimi yaşayan 34. kişiye, 1 günlük Tesla sürüş keyfi hediye ediliyor.

 

Uygulamanın yakın zamanda önce İstanbul içerisinde, daha sonra diğer şehirlerde yaygınlaştırılması planlanıyor. Detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 19 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo