Volkswagen ID hatchback için depozito ile ön sipariş alacak

Ototeknikveri     18 Ocak 2019 11:44

Volkswagen önümüzdeki bir kaç ay içinde Avrupalı müşterilerden ID elektrikli hatchback için depozito almaya başlayacak. Modelin resmi lansmanı 2020’de yapılacak.

Volkswagen ID hatchback için depozito ile ön sipariş alacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk altı ay içinde üretilen modeller depozito vererek erken rezervasyon yapan müşterilere ayrılacak. Volkswagen satış yöneticisi Juergen Stackmann depozitonun yüksek bir meblağ olmayacağını ancak çok düşük de tutulmayacağını belirtti.

 

Volkswagen’in ön sipariş planı ilk elektrikli modeli için ilgiyi artırmaya yönelik bir pazarlama stratejisi olarak görülebilir. Stackmann özellikle Norveç ve Hollanda gibi elektrikli otomobillerin yaygın kullanıldığı ülkelerde erken rezervasyon şansına büyük ilgi göstereceğini umuyor. Norveç’te 10.000 müşterinin depozito yatırması bekleniyor.

 

Tesla ön sipariş sistemini Model 3 için kullanmış ve çok başarılı olmuştu. Bu sayede firma iyi bir sıcak nakit kaynağı da yaratmış oldu.

 

Yeni VW ID hatchback, VW Golf ile benzer boyutta olacak ancak 100 mm daha uzun bir aks mesafesiyle sunulacak. Bu sayede özellikle arka koltuktaki yolcular daha konforlu seyahat edecek. Otomobilin fiyatının da dizel Golf ile benzer olması bekleniyor.

 

Firma, pil kapasitesine göre yeni modelin elektrikli sürüş mesafesinin 330 km – 550 km arasında olacağını belirtiyor.

 

Son Güncelleme : 19 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo