2019 Skoda Superb Çin’de görüldü

Ototeknikveri     23 Ocak 2019 11:46

Güncellenen Skoda Superb mevcut modelle neredeyse aynı görünüyor.

2019 Skoda Superb Çin’de görüldü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bazı Çin web sitelerinde ortaya çıkan fotoğraflarda güncellenen modelin yeni dış cephe tasarımı görülüyor. Yeni modeli diğerinden ayıran küçük detayları fark etmek için dikkatli bir göz gerekiyor. Ön kısımda, farlar alışıldık köşeli görünümlerini koruyorlar ancak biraz daha inceldikleri anlaşılıyor. Ön panjur aynı görünüyor, tamponun alt kısmındaki ikinci panjura baktığımızdaysa yeniden şekillendirildiği ve farklı sis lambaları eklendiği anlaşılıyor.

 

Arka kısımdaki değişiklikler biraz daha belirgin. Özgün arka lambalar yatay bir krom şeritle birleştirilmiş, ayrıca tampon da biraz daha farklı duruyor.

 

Yeni Superb, VW Passat gibi plug-in hibrit sistemle sunulacak. Sistemde 1.4 litre turboşarjlı dört silindirli motor ile elektrikli motorun birlikte bulunması ve toplam güç çıkışının 215 hp civarında olması bekleniyor. Otomobilin elektrikli sürüş mesafesi 50 km olacak.

Bunun yanı sıra firmanın silindir deaktivasyon teknolojili yeni 1.5 litre TSI motoru gibi başka seçenekler de sunulacak.

 

Skoda henüz güncellenen modelin ne zaman tanıtılacağını açıklamadı ancak Mart ayında Cenevre Motor Show’da yapılacak bir lansman gayet mantıklı olabilir.

Son Güncelleme : 23 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo