2019 Renault Twingo “Le Coq Sportif” giydi

Ototeknikveri     24 Ocak 2019 10:48

Renault’un güncellenen Twingo’nun ilk özel versiyonunu çıkartması uzun sürmedi.

2019 Renault Twingo “Le Coq Sportif” giydi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fransız spor giyim markası Le Coq Sportif ile işbirliği yapan Renault, Twingo Le Coq Sportif özel versiyonunu hazırladı. Yeni model, Fransız bayrağının renklerini taşıyan spor markasının özel tasarım detaylarıyla geliyor.

 

En dikkat çeken konfigürasyonda beyaz kaporta renginin üzerinde asimetrik yan şeritler bulunuyor. Soldaki Fransız bayrağı renkleri tavana uzanıyor, sağdaysa Le Coq Sportif logosu bulunuyor. Diğer öne çıkan stil özellikleri arasında kırmızı ayna kapakları, ön panjurda mavi ve arka tamponda kırmızı detaylar, ayrıca yan kapılarda yine spor giyim markasının logoları sayılabilir.

 

İç mekanda 2019 Twingo Le Coq Sportif yolcuları markaya özel renkler ve materyallerle karşılıyor. Kapı eşikleri, yer paspasları, konsol ve vites kolu özgün bir tasarıma sahip. Ayrıca vites kolunun tabanında, özel fırçalanmış alüminyum bir plakaya “Twingo by le coq sportif” yazısı işlenmiş.

 

Özel versiyon Twingo için en üst donanım seviyesi temel alınmış. Yeni modelde Renault Easy Link 7 inç multimedya sistemi (Apple CarPlay ve Android Auto desteği), otomatik klima, arka kamera ve arka park asistanı, ayrıca otomatik farlar ve silecekler gibi özellikler bulunuyor.

 

Sportif model, SCe 75 ve TCe 95 1.0 litre üç silindirli benzinli motorlarla geliyor. Bunlar beş vitesli manuel ya da (sadece turbo için) altı vitesli EDC çift debriyajlı şanzımanlarla alınabiliyor.

 

Renault Twingo Le Coq Sportif bahar aylarından itibaren Quartz White, Crystal White, Lunar Grey ve Star Black renk seçenekleriyle sunulacak.

Son Güncelleme : 25 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo