Hyundai Kona Hybrid yeni özelliklerle görüntülendi

Ototeknikveri     25 Ocak 2019 10:08

Hyundai şu anda Kona crossover modelini yanmalı motorlarla ya da tam elektrikli sistemle geliyor. Kona Hybrid modeli çıktığındaysa bu durum değişecek.

Hyundai Kona Hybrid yeni özelliklerle görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Almanya’da casus fotoğrafçılar tarafından görüntülenen yeni versiyon, Hyundai sanki tamamen yeni bir model üzerinde çalışıyormuş gibi tepeden tırnağa kamuflajlanmıştı. Buna rağmen, hibrit versiyonun standart Kona’nın tasarım özelliklerini büyük ölçüde devam ettireceğini biliyoruz.

 

Bunun yanına bazı hibrit temalı küçük detaylar eklenecek. Bu detaylar arasında yeni bir ön panjur, revize edilen tamponlar, aero stili alaşım jantlar bulunacak.

 

Fotoğraflanan Kona hibrit prototipinin konsolunun da tamamen kamuflajlı olduğu görülüyor. Buna rağmen multimedya ekranının standart modeldekinden çok daha büyük olduğu anlaşılabiliyor. Bu ekranın arayüzünün de güncellendiği anlamına geliyor olabilir. Ekranın iki yanında da artık fiziksel butonlar bulunmadığı görülüyor. Kontroller çok daha küçülmüş ve ekranın en altına taşınmış. Şu anda Hyundai Kona’da bulunan en büyük ekran 8 inç boyutunda.

 

Peki bu otomobilin hibrit olduğunu nereden anlıyoruz? Fotoğrafçılar benzin istasyonunda otomobilin deposunun doldurulduğunu ancak otomobilin istasyondan elektrikli sürüş modunda ayrıldığını belirtiyorlar.

 

Araçta ne tür bir hibrit sistem kullanıldığı da henüz net değil. Eğer araçta plug-in hibrit sistem bulunsaydı sol ön çamurlukta bir şarj portu bulunması gerekirdi (Kia ve Hyundai araçlarda genelde bu noktada bulunuyor). Öte yandan kamuflajın gizlediği başka bir noktada bir şarj portu da olabilir. Yine de aracın kendinden şarjlı bir hibrit olması daha büyük ihtimal.

 

Her şekilde, araçta Hyundai Ioniq Hybrid ya da Plug-In Hybrid ile aynı donanımın bulunması bekleniyor.

Son Güncelleme : 25 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo