Yeni Renault Clio’dan teaser geldi

Ototeknikveri     27 Ocak 2019 11:21

Renault yenilenen Clio’yu bu hafta tanıtacak. Tanıtım öncesinde yeni bir teaser video yayınlandı ve modelden bazı detaylar açığa çıktı.

Yeni Renault Clio’dan teaser geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Beşinci nesil Clio yeni bir ön panjura sahip olacak. Ön panjurun hemen altındaysa siyah renkte küçük hava girişleri dikkat çekiyor.

 

Yan kısımlarda krom detaylar ve buna entegre edilmiş Clio logosu bulunacağı anlaşılıyor. Gördüğümüz kadarıyla modelin oldukça şık bir kaportaya sahip olduğu da söylenebilir.

 

Videoda daha çok iç mekan görünüyor. Burada yeni direksiyon simidi, iki renkli şık koltuklar ve konsol dikkat çekiyor.

 

Teaser video çok detaylı olmasa da, daha önceki casus fotoğraflarda Clio’nun evrimsel bir tasarıma sahip olacağı ve kimliğini koruduğu anlaşılıyordu. Prototipler ağır kamuflajlı olsa da modelin daha ince farlar, sportif bir tavan çizgisi ve gizli kapı kollarıyla geleceği görülüyor. Daha sportif bir arka tampon ve yeni bagaj kapağı da dikkat çekiyor.

 

Renault Clio hakkında henüz fazla bilgi vermedi ancak yeni modelin CMF-B platformunu yeni nesil Captur ile paylaşacağı biliniyor. Model bir dizi benzinli ve dizel motorun yanı sıra hibrit ve plug-in hibrit versiyonlarla da sunulabilir. Ayrıca yeni Clio RS versiyonunun Megane RS’den alınacak turboşarjlı 1.8 litre dört silindirli 280 PS motorla gelmesi bekleniyor. Yeni Clio Renault’nun Bursa fabrikasında üretilecek.

Yes, you heard right... ???the Best #CLIO ever is on its way! Want to check for yourself? ?? Stay tuned! ?#RenaultCLIO pic.twitter.com/eNf8Ligr5K

— Groupe Renault (@Groupe_Renault) 25 Ocak 2019

Son Güncelleme : 28 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo