2020 Mercedes AMG GLB 35 neredeyse hazır

Ototeknikveri     29 Ocak 2019 11:27

Mercedes yüksek performanslı AMG GLB 35 kompakt SUV’yi geliştirmeye devam ediyor. Aracın soğuk iklim testleri yapılıyor.

2020 Mercedes AMG GLB 35 neredeyse hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes GLA’nın kardeş modeli çok sayıda AMG özelliğiyle gelecek. Bunlardan birisi de turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motor olacak. Motorun güç çıkışı 301 hp (306 PS), tork değeriyse 400 Nm.

 

Motor, dört çekişli sürüş sistemi ve yedi vitesli çift debriyajlı şanzımanla çalışacak. Dört çekişli sistem önceki A45 AMG’den alınarak revize edilmiş. Modele özel adaptif süspansiyon ve şasi için yapılan güçlendirmeler 2020 AMG GLB 35’in daha kıvrak ve hızlı olmasını sağlayacak.

 

Yeni modelin dış cephesi modele özel tamponlar (önde daha büyük hava girişleriyle), AMG ön panjur, daha iri yan etekler, daha büyük tekerlekler ve arkada ikili egzoz çıkışıyla sunulacak.

 

Daha önceki casus fotoğraflarda iç mekan da görüntülenmişti. Kabin A-Serisi hatchback ile oldukça benzer görünüyor. Yüksek teknolojili ambiyans, minimalist ve başarılı bir tasarım ve iki büyük dijital ekranla gelen MBUX multimedya sistemi düşünülürse bu benzerlik hiç de kötü değil.

 

Mercedes’in GLB için tam donanımlı bir AMG 45 versiyonu yapıp yapmayacağını henüz bilmiyoruz. Böyle bir versiyon hazırlanırsa 400 hp üzerinde güç çıkışı ve yeni bir “drift modu” ile gelmesi bekleniyor.

 

Mercedes’in yeni GLB’yi bu yaz tanıtması bekleniyor. Hemen arkasından da AMG 35 versiyonu gelecek.

Son Güncelleme : 30 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo