Yeni Skoda Kamiq SUV’den ilk video

Ototeknikveri     30 Ocak 2019 07:55

Geçen hafta yeni crossover modelinin adını açıklayan Skoda, şimdi de Kamiq’den iki çizim ve bir video yayınladı.

Yeni Skoda Kamiq SUV’den ilk video
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ön aydınlatma imzasının yatay olarak ayrılmış lambalarla markaya özgün olduğu görülüyor. Gündüz sürüş ışıkları farların üzerinde konumlandırılmış ve bunlara her iki yanda dinamik dönüş sinyalleri eklenmiş. Ayrıca Skoda SUV’lerin tipik bir özelliği olan çift çıtalı ön panjur görülüyor.

 

B sütunlarının arkasında hafifçe alçalan tavan çizgisi profile sportif bir görünüm katıyor. Arkada, bagaj kapağının üzerinde Skoda logosu ve köşeli, C şekilli arka lambalar görülüyor.

Kamiq ayrıca ön kısımda gümüş renkli eşik plakalarıyla geliyor, ayrıca arka difüzör için de benzer bir yaklaşım benimsenmiş. Gümüş tavan rayları ve büyük tekerlekler ile otomobilin uzunluğu boyunca devam eden dinamik çizgiler dış görünümü tamamlıyor.

 

Volkswagen Grubu’nun MQB A0 mimarisini kullanan Kamiq için Seat Arona ve VW T-Cross’un Çek kuzeni diyebiliriz. Model motor serisini diğer iki B segmenti SUV ile paylaşacak ve muhtemelen onlar gibi önden çekişli olacak.

Sadece Avrupa piyasasına özel Kamiq’in satışları tanıtımından hemen sonra başlayabilir. Skoda tanıtım için 5 Mart’ta başlayacak Cenevre Motor Show’u seçti. Bu zamana kadar yeni teaser görseller ve basın açıklamaları gelebilir.

Son Güncelleme : 30 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo