2020 Audi A4 Allroad modern bir stile kavuştu

Ototeknikveri     30 Ocak 2019 11:37

İkinci nesil A4 Allroad casus fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla çok daha modern bir stile kavuştu. Yeni farlar ve arka lambalar, daha geniş ve Q8 benzeri ön panjur ve yenilenen tampon modelin 2019 Volvo V60 Cross Country ile olan rekabetine fayda sağlayacak.

2020 Audi A4 Allroad modern bir stile kavuştu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi Sedan ve Avant modellerine yaptığı değişiklikleri A4 Allroad için de uygulayacak. Dolayısıyla 2020 modelinde oldukça kapsamlı bir güncelleme bekleniyor.

 

Güncellenen model selefine kıyasla teknolojik bakımdan çok daha gelişmiş olacak. Geniş ön panjur ve yeni aydınlatma kümeleri gibi görsel değişiklikler de artık eskiyen modele tazelik katacak.

 

2020 Sedan ve Avant modellerinde olduğu gibi Allroad arka fasyanın tamamını kaplayarak arka lambaları birleştiren bir metal şeritle gelecek. Bu kısmın metal olduğunu düşünüyoruz çünkü bir ışık şeridi olamayacak kadar fazla ince görünüyor.

 

Yeni ön tampon önceki kadar sportif görünmüyor denilebilir ancak son hali kötü olmamış.

 

İki ekranlı sistem mi geliyor?

Güncellenen modelde en yeni teknolojilerle donatılmış, iki ekranlı bir konsol bekleniyor. Böylece modelin eli rakiplerine karşı güçlenmiş olacak. Kabinde daha iyi yazılımlar, yeni materyaller ve bazı güncel güvenlik ve bağlantı özlelikleri bulunacak.

 

Motor seçenekleriyle ilgili henüz bir açıklama yok ancak önümüzdeki günlerde bu konudaki detayların da ortaya çıkması bekleniyor. 2020 Audi A4 Allroad, bu yıl sona ermeden tanıtılacak.

Son Güncelleme : 31 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo