Yeni 2020 Subaru Legacy’nin dev ekranı ortaya çıktı

Ototeknikveri     31 Ocak 2019 08:11

Subaru yeni Legacy modelinden ilk teaser görselini yayınladı. Yeni model 9 Şubat’da 2019 Chicago Auto Show’da tanıtılacak.

Yeni 2020 Subaru Legacy’nin dev ekranı ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kokpiti gösteren teaser’da yeni diket ekranlı multimedya sistemi hemen dikkati çekiyor. Sistemin Subaru’nun yazılımının en yeni versiyonunu kullanması, MySubaru, SiriusXM uydu radyo, navigasyon ve diğer özelliklere erişim sağlaması bekleniyor.

 

Klima kontrolleri dokunmatik ekranın altında konumlandırılmış, bu sayede daha büyük görünüyor. Ortadaki hava girişleri dikey bir tasarıma sahip, konsolun geri kalanıysa deriyle kaplanmış. Öte yandan, teaser’daki modelin en üst donanım seviyesi olması muhtemel, yani bu özelliklerin hepsi tüm versiyonlarda olmayabilir.

Aşağıya doğru ilerlediğimizde, orta konsolda USB ve AUX portları görülüyor. Vites kolu tamamen yenilenmiş ve hemen yanına, üzerinde “View” (görüntüle) yazan bir tuş eklenmiş. Bunun ne olduğu henüz bilinmiyor ancak EyeSight aktif güvenlik özelliğine bağlı bir buton olması ya da ön/arka kameralara erişim sağlaması muhtemel.

 

Yedinci nesil Legacy markanın global modüler mimarisini Ascent, Forester ve Impreza ile paylaşıyor. Yeni mimari gelişmiş yol tutuşu ve konfor vadediyor, ayrıca gelecekte çıkması muhtemel elektrikli versiyonları da destekliyor.

Yeni Legacy’de Forester’dan alınan 2.5 litre motorun giriş seviyesi modelde kullanılması bekleniyor. Mevcut modeldeki doğal emişli sıralı altı silindirli motorun yeriniyse Ascent’in 2.4 litre turboşarjlı dört silindirli motoru alabilir. Bu motor CVT şanzıman ve standart dört çekişli sürüş sistemiyle çalışıyor.

 

Gelecek haftaki tanıtımın ardından yeni model bahar sonunda ya da yaz aylarında satışa çıkacak ve Mazda6, Toyota Camry, Hyundai Sonata gibi araçlarla rekabet edecek.

Son Güncelleme : 31 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo