Fiat’tan Güney Amerika’ya Mobi Pickup

Ototeknikveri     31 Ocak 2019 10:28

Yeni Fiat Mobi pickup kamyonet kış testlerinde görüntülendi.

Fiat’tan Güney Amerika’ya Mobi Pickup
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güney Amerika piyasası, özellikle de Brezilya için geliştirilen Fiat Mobi pickup kamyonet, şu anda ülkede üretilen Toro’dan biraz daha küçük olacak.

 

Mobi ve Toro’nun birbirlerine ne kadar benzer olacaklarını söylemek için henüz erken. Yeni model ağır kamuflaj altında olduğu için kesin bir şey söyleyemesek de, Toro’ya benzer şekilde ikiz far tasarımıyla geleceği tahmin ediliyor.

 

Fiat son yıllarda Mobi’yi Güney Amerika’da beş kapılı hatchback formunda sunuyordu. Yeni pickup versiyonunun bu modelden çok daha uzun olduğu görülüyor.

 

Yeni modelle ilgili detaylar henüz sınırlı ancak aracın Fiorino ile aynı platformu kullanacağı düşünülüyor. Eğer böyle olursa, iki modelin aynı motorları paylaşması beklenebilir. Bunlar arasında 1.4 litre dört silindirli 88 hp ve 1.3 litre üç silindirli 109 hp motorlar da bulunabilir. Beş vitesli manuel şanzıman standart olarak gelecek ancak altı vitesli otomatik seçeneği de 1.3 litre motorla birlikte sunulacak.

 

Fiat Mobi’nin Güney Amerika’da 2020 yılının ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor. Modelin daha sonra diğer piyasalara da gelmesine şimdilik zayıf bir olasılık olarak bakılıyor.

Son Güncelleme : 01 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo