Hyundai i20 N ve Tucson N üzerinde çalışıyor

Ototeknikveri     03 Şubat 2019 11:28

Hyundai’nin i20 ve Tucson modellerinin performans odaklı versiyonlarıyla ilgili söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Son zamanlarda çıkan haberler ve firma içinden kaynakların verdiği bilgiler, söylentilerin doğruluğunu onaylar nitelikte.

Hyundai i20 N ve Tucson N üzerinde çalışıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki yıl içinde çıkması beklenen Tucson N, Cupra Ateca ve Volkswagen T-Roc R ile rekabet edecek. Kompakt SUV’nin sportif versiyonunun en az 340 PS (335 hp / 250 kW) güç çıkışıyla gelmesi ve 6 saniyeden kısa sürede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşması bekleniyor.

 

Hyundai yöneticisi Albert Biermann muhtemel bir Tucson N versiyonunun ayrıca standart modellere kıyasla daha sportif ve alçak bir süspansiyonu olabileceğini açıkladı. Biermann, otomobilin daha keskin yol tutuşu, performans odaklı lastikler ve yüksek güç çıkışıyla geleceğini belirtti. Bunların yanı sıra otomobilin daha agresif bir dış cephe tasarımı ve iç mekanda daha sportif döşemelerle gelmesi bekleniyor.

Hyundai’nin “N” alt markası Volkswagen Polo GTI, Renault Clio RS ve Ford Fiesta ST ile rekabet edecek bir model çıkartmayı düşünüyor. Söz konusu model i20 N gelecek yılın başlarında elektronik diferansiyel, önden çekişli sürüş sistemi ve en az 250 PS (246 hp / 184 kW) güç çıkışıyla gelebilir.

 

Önümüzdeki günlerde iki yeni modelle ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 04 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo