Yeni Toyota TRD Pro “Off-Road Beast” Chicago Auto Show’a geliyor

Ototeknikveri     05 Şubat 2019 10:11

Toyota 2020 Tacoma’nın yanı sıra Chicago Auto Show ziyaretçileri için bir şey daha hazırladı.

Yeni Toyota TRD Pro “Off-Road Beast” Chicago Auto Show’a geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“TRD Pro off-road beast” yani “off-road canavarı” olarak tanımlanan yeni araç, TRD Pro serisindeki yeniliklerin öncüsü olacak. Toyota araç hakkında şimdilik sadece bunu söylemekle yetindi ancak teaser görseller ve başka ipuçlarını kullanarak bazı tahminlerde bulunabiliriz.

 

Toyota bunun yeni bir TRD Pro aracı olduğunu söylediğine göre, 4Runner SUV, Tacoma ya da Tundra gibi mevcut TRD Pro modellerini eleyebiliriz. Ayrıca bir off-road araçtan söz ettiğimizi göz önüne alırsak geriye iki ihtimal kalıyor: Land Cruiser ve Sequoia SUV’ler.

 

Toyota’nın 2020 Land Cruiser Heritage Edition’ı Chicago Auto Show’a getireceğini zaten biliyoruz. Dolayısıyla firma aynı fuarı ikinci Land Cruiser lansmanı için kullanmayacaktır. Sequoia ise TRD Pro versiyonu hazırlanacak en yakın aday olarak görünüyor. Tundra’nın zaten bir off-road paketi olduğunu da ekleyelim.

 

Teaser video ve resime baktığımızda da, kapılar ve çamurluklar gibi ayrıntılar Sequoia ile uyumlu görünüyor. Eğer durum böyleyse, büyük SUV’nin TRD Pro Bilstein amortisörler, TRD yaylar ve kaldırma kiti, daha güçlü alaşım tekerlekler, off-road lastikler ve benzeri özelliklerle gelmesini bekleyebiliriz.

 

Yeni model 7 Şubat günü 2019 Chicago Auto Show’da Toyota’nın basın konferansı sırasında tanıtılacak.

Son Güncelleme : 05 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo