Polestar 2 Cenevre’den önce internette tanıtılacak

Ototeknikveri     05 Şubat 2019 10:55

Polestar yeni elektrikli modeli “2”yi 27 Şubat’ta internet üzerinde gerçekleştirilecek bir etkinlikle tanıtacak. Yeni model daha sonra Cenevre Motor Show’a gidecek.

Polestar 2 Cenevre’den önce internette tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo’nun artık bağımsız hale gelen performans markası, ilk tamamen elektrikli modelinden son aylarda bazı ipuçları yayınlıyordu. Otomobilin 500 km sürüş mesafesi ve 395 hp (400 PS) güç çıkışıyla gelmesi bekleniyor.

 

Yen Polestar 2, dört kapılı coupe gövde stiline sahip olacak ve Tesla Model 3 ile benzer boyutlarda gelecek. Bu açıdan Tesla’nın iddialı modelinin karşısına çıkan ilk gerçek rakip de diyebiliriz.

 

Tasarımın Volvo’nun yüksek ve dört kapılı sedan tipindeki 40.2 konseptinden esinlenmesi bekleniyor.

 

Polestar 2 aynı zamanda dünyada Google Android arayüzüne sahip multimedya sistemiyle gelen ilk otomobili olacak. Bu kapsamda araçta Google Asistan, havadan güncellemeler, Haritalar ve Play Store gibi popüler Google hizmetleri de bulunacak.

 

Firmadan yapılan açıklamada otomobilin elektrikli ve çevre dostu olmasına uygun şekilde, tanıtımın da internette yapılmasına, böylece katılımcıların etkinlik yerine uçmaları ve benzeri çevresel etkilerin önlenmesine karar verildiği belirtildi.

 

Polestar 2 doğrudan satın alınabileceği gibi abonelik servisiyle aylık ödemeler yapılarak da kullanılabilecek. Aylık ücrete bakım masrafları ve sigorta da dahil olacak.

Son Güncelleme : 05 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo