Volkswagen T-Roc R pistin tozunu atarken görüntülendi

Ototeknikveri     05 Şubat 2019 11:41

Volkswagen yeni T-Roc R modelini Nurburgring’de profeyonel yarış sürücüleri tarafından test edilirken gösteren bir video yayınladı.

Volkswagen T-Roc R pistin tozunu atarken görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Videoda artık üretim versiyonu kaportasına kavuşan otomobilin hala kamuflajlı olduğu görülüyor. Yeni model standart modelden daha alçak, ayrıca sportif gövde kiti ve dörtlü egzoz çıkışlarıyla geliyor.

 

En dikkat çeken özellik ise 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli benzinli motor. TSI motor Golf R ile paylaşılıyor ve 310 PS (306 hp / 228 kW) güç çıkışına, 400 Nm tork değerine sahip. Yeni modelde motorun gücü WLTP emisyon standartlarına uyması için belki 10 PS (10 hp / 7 kW) daha düşük olabilir. Modelin İspanyol kuzeni Cupra Ateca da 300 PS (296 hp / 221 kW) güç çıkışıyla geliyor.

 

Motor 4Motion dört çekişli sürüş sistemi ve 7 vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımanla çalışacak. Performansın Cupra Ateca’ya yakın olması bekleniyor, dolayısıyla 5 saniyenin çok az üzerinde bir sürede otomobil sıfırdan 100 km/s hıza çıkabilecek. Azami hızın ise 250 km/s olması bekleniyor.

 

T-Roc R bu yıl içinde bayilerde olacak. Yeni modelin Mart ayında 2019 Cenevre Motor Show’da tanıtılması yüksek bir ihtimal.

Son Güncelleme : 05 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo