Skoda Kamiq’in iç mekanı ortaya çıktı

Ototeknikveri     06 Şubat 2019 11:25

Skoda yeni SUV modeli Kamiq’in iç mekanından ilk fotoğrafı yayınladı. Genelde karartılmış ya da bulanık görüntülerin olduğu teaser’ların aksine fotoğraf oldukça net ve detaylı.

Skoda Kamiq’in iç mekanı ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Vision RS konseptinden esinlenen kokpitte, konsolun merkezinde tablet benzeri multimedya ekranı bulunuyor. Bunun hemen altındaysa hava girişleri ve klima kontrolleri yer alıyor. Yan hava girişleri kapı panellerine uzanıyor ve daha geniş alan hissi veriyor.

 

Sürücüler telefonlarını vites kolunun önünde tutabilecek ve şarj edebilecek. Bunun yanı sıra sürüş modu seçici, otomatik park özelliği, park sensörleri ve durdur/başlat özelliği için butonlar görünüyor. Kamiq aynı zamanda opsiyonel 10.25 inç ekranlı Sanal Kokpit dijital kontrol paneliyle geliyor.

Diğer opsiyonel özellikler arasında ısıtmalı direksiyon, arka koltuklar ve ön cam ile Suedia mikrofiber döşeme de bulunuyor. Geceleri bakır rengi, kırmızı ya da beyaz renklerde ambiyans aydınlatmasından da faydalanılabiliyor.

Kamiq Volkswagen Grubu’nun MQB A0 platformunu kullanıyor ve 2651 mm aks mesafesiyle geliyor. Seat Arona’dan 85 mm, Volkswagen T-Cross’dan 91 mm daha uzun aks mesafesi arka yolcular için ilave bacak mesafesi sağlıyor. Kargo kapasitesi 400 litre ve arka koltuklar katlandığında 1395 litreye çıkabiliyor.

Skoda yeni Kamiq modelini 5 Mart’ta 2019 Cenevre Motor Show’da tanıtacak.

Son Güncelleme : 07 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo