Hyundai Cenevre’ye gelmeyecek, Kia fuara hazır

Ototeknikveri     06 Şubat 2019 11:25

2019 Cenevre Motor Show’a bir aydan az bir süre kaldı. Hyundai bu yılki fuara katılmayacağını açıkladı, Kia ise bazı yeniliklerle fuarda olacağını belirtti.

Hyundai Cenevre’ye gelmeyecek, Kia fuara hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai “Cenevre Motor Show’a gelmek yerine başka inovatif lansman stratejileri geliştireceğini” söyledi. Firmadan yapılan açıklamada Eylül ayında yapılacak Frankfurt Motor Show’da ise markanın yeni model ve konseptleriyle yer alacağı belirtildi.

 

Bu yıl Cenevre’de yer almayacak diğer markalar arasında Voldo, Ford ve Jaguar Land Rover da bulunuyor. Bu kararda bazı piyasalarda satışların durgun olması ya da markaların fuarda sunacak önemli yeni modelleri olmaması gibi faktörler rol oynuyor.

 

Hyundai’nin kardeş markası Kia ise farklı bir strateji benimsedi. Hyundai’nin aksine, Kia en yeni ürünlerini 5 Mart’ta kapılarını açacak Cenevre Motor Show’a getirecek.

 

Firmanın fuarda sunacağı ürünlerden birisi Ceed tabanlı yeni crossover modeli olabilir. XCeed adını alması beklenen model önden çekişli olacak ve kardeş modeliyle aynı motorlardan güç alacak. Bu model Kia’nın Ford Focus Active, Volkswagen Golf Alltrack gibi otomobillere alternatifi olacak.

 

Kia ayrıca Ceed Sportswagon modelinin plug-in hibrit versiyonu gibi yeni otomobiller de geliştiriyor. Bunun ve aynı şekilde hazırlığı devam eden başka bazı modellerin Eylül’de Frankfurt Motor Show’da tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 07 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo