2020 Kia Sportage daha şık ve daha güvenli

Ototeknikveri     07 Şubat 2019 11:29

Kia güncellenen 2020 Sportage modelini Chicago Auto Show’da tanıttı.

2020 Kia Sportage daha şık ve daha güvenli
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen Kia Sportage, yeniden tasarlanan farlar, LED sinyal lambaları ve projektör sis lambalarını da içeren yeni ön ve arka fasya ile geliyor. Bunun yanı sıra otomobil yeni ön ve arka tampon tasarımı, yeni tekerlek tasarımları ve arka lambalar, ayrıca opsiyonel LED farlar/LED sis lambaları gibi özelliklere sahip.

 

İç mekanda standart 8 inç multimedya sistemi Apple CarPlay ve Android Auto desteğiyle sunuluyor. Ayrıca yeniden tasarlanan direksiyon simidi ve havalandırma süslemeleri, opsiyonel kablosuz akıllı telefon şarjı ve “Sofino” suni deri koltuk döşemeleri öne çıkan özellikler arasında.

 

Kia’nın aktif güvenlik kiti yeni sistemlerle geliştirilmiş. Bunlar arasında Sürücü Dikkat Uyarısı, Şerit Koruma Asistanı, Akıllı Seyir Kontrolü, Durdur & Başlat, Ön Çarpışma Asistanı ve yaya tespit özelliği ile Uzun Far Asistanı bulunuyor.

 

Motor seçenekleri değişmeden kalmış. Bunlar hala 2.4 litre GDI (181 hp) ve turboşarjlı 2.0 litre GDI (240 hp) motorlardan oluşuyor. Her iki motor da altı vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor. Dört çekişli sürüş sistemi opsiyonel olarak sunuluyor.

 

Güncellenen Sportage 2019’un ilk yarısı içinde satışa çıkacak. Fiyat detayları önümüzdeki aylarda açıklanacak.

 

Son Güncelleme : 08 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo