Toyota Sequoia TRD Pro Chicago’da tanıtıldı

Ototeknikveri     07 Şubat 2019 11:29

Toyota, eski modeli Sequoia’yı yeniden canlandırdı. Chicago Otomobil Fuarı’nda tanıtılan modelin TRD Pro versiyonu, şimdiye kadarki en agresif Sequoia olacak.

Toyota Sequoia TRD Pro Chicago’da tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk bakışta ön panjurdaki büyük Toyota logosu ile dikkat çeken otomobil, TRD egzoz sistemi, 18.8 inç BBS TRD jantlar ve 275/65 lastiklerle geliyor. LED farlarla sunulan Sequoia, krom ön panjuru terk ederek siyah renkte ön panjura geçiş yapmış.

 

Army Green, Super White, Midnight Black Metallic ve Magnetic Grey Metallic renk seçenekleriyle sunulan otomobil, aynı zamanda alt koruma plakası, yan basamaklar ve TRD portbagaj ile off-road stiline kavuşuyor.

 

Sequoia gücünü 381 hp 5.7 litre V8 motordan alıyor. Altı vitesli manuel şanzımana sahip araç off-road kimliğine uygun olarak çekme kancasıyla birlikte sunuluyor. 3.2 tona kadar ağırlıkları çekebilen araç, çekme işlemi için bazı sürüş yardım sistemlerine de sahip.

 

Bunların yanı sıra otomatik fren, otomatik uzun farlar, şeritten ayrılma uyarısı, dinamik hız sabitleyici ve yaya algılama sistemi gibi özellikler yeni modelle birlikte standart olarak sunuluyor.

Son Güncelleme : 08 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo