Skoda Kamiq yeni fotoğraflarla ortaya çıktı

Ototeknikveri     08 Şubat 2019 04:25

Yeni 2019 Kamiq SUV gelecek ay Cenevre Motor Show’da yapılacak dünya prömiyerine hazırlanıyor.

Skoda Kamiq yeni fotoğraflarla ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son görüntülenen prototipler bu kez çok az kamuflaj taşıyordu. Skoda’nın farların ve arka lambaların şeklini gizlemek için özel tipte bir kamuflaj kullandığı görüldü.

 

Yakından bakıldığında yan kısımlarda ve ön panjurda da kamuflaj fark ediliyor ancak otomobilin genel şekli oldukça net anlaşılabiliyor.

 

Avrupa’da çıkacak Kamiq’in, Çin piyasasında geçen yıldan bu yana satılan ve Karoq’dan daha uzun olan diğer Kamiq modeliyle ilgisi yok. Yeni model daha farklı bir tasarım, önde Vision X konseptinden esinlenen iki parçalı farlar ve bumerang şekilli arka lambalarla geliyor.

 

İç mekan yeni Scala kompakt hatchback ile pek çok açıdan benziyor. Kamiq bu modelle ve Volkswagen Grubu içinden Seat Arona ya da VW T-Cross gibi modellerle aynı MQB-A0 platformunu kullandığı için bu şaşırtıcı değil.

 

Sonuç olarak motor serisi de Scala ile benzer olacak. Seçenekler arasında turboşarjlı TSI 1.0 litre üç silindirli ve 1.5 litre dört silindirli benzinli motorların 90 PS (89 hp) – 150 PS (148 hp) güç çıkışlarıyla yer alması bekleniyor. Ayrıca 1.6 litre TDI dört silindirli turbodizel ve 1.0 litre benzinli motorun CNG versiyonu da sunulabilir.

 

Yeni Kamiq gelecek ay başında Cenevre Motor Show’da tanıtılacak ve Skoda’nun Avrupa serisinde Karoq’un altında konumlanacak.

Son Güncelleme : 08 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo