Dacia Duster pickup bu yıl çıkacak

Ototeknikveri     10 Şubat 2019 11:02

Dacia ikinci nesil Duster’ın pickup versiyonu üzerinde çalışıyor. Aracın Avrupa’da 2019’un sonuna kadar çıkması ve kendi alanındaki en ucuz seçeneklerden birisi olması bekleniyor.

Dacia Duster pickup bu yıl çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Duster pickup modelinin detayları Renault Ticari Araçlar Romanya yöneticisi Hakim Boutehra tarafından duyuruldu. Yönetici yeni aracın tamamlanmak üzere olduğunu doğruladı ve Güney Amerika’da satılan Renault Duster Oroch’un aksine, daha fazla “iş odaklı” olacağını söyledi.

 

Dacia yeni Duster pickup için Romturingia ile iş birliği yaptı. Firma 2014 yılında sadece 500 adetle sınırlı olacak şekilde benzer bir araç daha üretmişti. Geçen yıl üretilen iş odaklı bir versiyon prototip olarak Hannover Ticari Araçlar Fuarı’nda sergilenmişti.

Dacia’nın çıkartacağı yeni pickup ile ilgili detaylar hala sınırlı. Araçta 1.5 litre dCi dizel ve yeni 1.3 litre TCe benzinli motorlar kullanılabilir. Dört çekişli sistem de standart ya da en azından opsiyonel ekstra olarak sunulacak.

 

Duster pickup bu yıl Dacia tarafından planlanan tek yeni model değil. Firma üç yeni model daha hazırlıyor. Boutehra bunların bazılarının özel versiyonlar olacakları bilgisini vermekle yetindi.

Son Güncelleme : 11 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo