Yeni BMW 7-Serisi’ne burun ameliyatı

Ototeknikveri     11 Şubat 2019 11:29

BMW’nin giderek daha da büyünen ön panjurları internette alay konusu oluyor. Bunun üzerine BMW’nin aslında farklı bir yol izleyebileceğini göstermek isteyen bir Reddit kullanıcısı, Photoshop’ta daha küçük ve modern bir ön panjurun olduğu otomobil çizimleri hazırladı.

Yeni BMW 7-Serisi’ne burun ameliyatı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW X5, BMW X7 ve yeni nesil BMW 7-Serisi gibi modellerde giderek büyüyen ön panjurlar olumsuz yorumlar alıyor. BMW’nin bu meşhur stil özelliğinin artık modasının geçtiği düşünülüyor. Bu görüşleri paylaşanlardan birisi olan Reddit kullanıcısı agaran24, yeni 7-Serisi’nin ön kısmında bazı değişiklikler yaptığı Photoshop çalışmalarıyla aslında daha küçük ve modern bir ön panjurun mümkün olduğunu gösterdi.

 

1970’lerde 7-Serisi’nin ön panjuru çok daha küçüktü ancak yıllar geçtikçe boyutlar büyümeye başladı. 2008’de beşinci nesille birlikte ön panjur sadece büyük değil aynı zamanda garip görünmeye başladı. Sonunda otomobil yoğun eleştirilere maruz kalan bugünkü şekline kavuştu.

 

BMW’nin bu stil yaklaşımını beğenmeyenler için piyasada Mercedes-Benz S-Serisi ve Audi A8 gibi daha şık seçenekler de bulunuyor.

Son Güncelleme : 11 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo