Makyajlı Skoda Superb kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     12 Şubat 2019 11:18

Bu yıl sadece Volkswagen Passat değil, onun daha sade kardeşi Skoda Superb de güncelleniyor.

Makyajlı Skoda Superb kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen yaz bir 2019 Superb prototipi görüntülenmişti ancak bu kez beş kapılı liftback versiyondan gelen fotoğraflar kamuflajsız ve çok daha net. Otomobilin sadece farlarının son şekli, ön panjur ve tamponu hafifçe kapatılmaya çalışılmış.

 

Güncellenen modelde değişikliklerin çok büyük olmayacağı anlaşılıyor. Farlar yeni bir LED imza ile güncellenebilir. Ön panjurun ise markanın en yeni konseptlerinden ilham aldığı görülüyor. Bu fotoğraflarda, özellikle sis lambalarının yatık şeklinden anlaşılacağı üzere, tampon biraz daha agresif görünüyor.

 

Arka lambalar yeni LED grafiklerle geliyor ve bir şerit tarafından birleştiriliyor. Kamuflaj nedeniyle bunun bir krom şerit mi yoksa ışık şeridi mi olduğunu henüz bilmiyoruz. Bazı yeni renk seçenekleri ve jant seçeneklerinin de menüde olması bekleniyor.

 

İç mekanda yine bazı ufak değişiklikler olacak. Konsol daha derli toplu hale getirilirken, multimedya ekranları büyümüş, kabin genişliği ve bagaj kapasitesi artmış.

 

Yeni modelin bir plug-in hibrit versiyonunun da olacağı düşünülüyor. Benzinli – elektrikli hibrit Passat GTE’nin sistemini kullanabilir. Bu sistem 1.4 litre turboşarjlı dört silindirli motor ve elektrikli motorla toplam 218 PS (215 PS) güç çıkışı sunuyor. Tahmin edilen elektrikli sürüş mesafesiyse 50 km.

 

Güncellenen turboşarjlı benzinli ve dizel motor seçenekleri arasında yeni silindir deaktivasyon özellikli 1.5 TSI da plug-in hibrit versiyonun yanı sıra sunulacak. 2019 Skoda Superb önümüzdeki ay Cenevre Motor Show’da tanıtılabilir. Otomobilin teslimatları ise yaz aylarında başlayacak.

Son Güncelleme : 12 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo