Citroen Cenevre için yeni konsept hazırlıyor

Ototeknikveri     12 Şubat 2019 11:38

Bu yıl 100 yaşına basan Citroen, gelecek ay Cenevre Motor Show’da yeni bir konsept otomobille kutlama yapacak.

Citroen Cenevre için yeni konsept hazırlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmanın CEO’su Linda Jackson tarafından kısa bir video ile duyurulan yeni konsept, “Citroen’in şehir mobilitesi vizyonu” olarak tarif edildi. Firmanın yeni bir şehir otomobiliyle ilgili planları geçen yıl ortaya çıkmıştı ancak yayınlanan son teaser şimdiden otomobilin şık LED farlarını, yan aynalarını, turuncu ve siyah boyanmış iki renkli kaportasını gösteriyor.

 

Fransız firma henüz ismi açıklanmayan otomobille ilgili şimdilik başka bilgi vermedi. “Şehir ulaşımının geleceği” olarak lanse edilen otomobilin elektrikli olması sürpriz olmaz. Ayrıca konseptin bir üretim modelinin öncüsü olduğu da düşünülüyor.

Citroen 16 Mayıs’ta Paris’te VivaTech etkinliğinde bir konsept daha tanıtacak. Bunun da lüks bir iç mekana sahip, konfor odaklı ve otonom bir araç olması bekleniyor.

Bu arada, Citroen yöneticisi, firmanın araç içi dijital teknolojiler alanında Fransız bilişim firmalarıyla birlikte hazırladığı en yeni inovasyonlarını da tanıttı.

Citroen’in yüzüncü yıl kutlamaları bu ay Retromobile Show’da klasik otomobillerin sergilenmesiyle başladı. Firmanın yüzüncü yılı için sınırlı sayıda üretilmiş özel versiyonlar da çıkartması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 13 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo