General Motors, Blockchain Startup Firması Spring Labs ile Ortak Oluyor

Ototeknikveri     12 Şubat 2019 11:38

Geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan bir duyuruya göre, ABD’li otomotiv devi General Motors‘un finansal kolu olan General Motors (NYSE:GM) Financial, bir blockchain startup firması olan Spring Labs ile kimlik doğrulaması konusunda ortaklık imzaladı.

General Motors, Blockchain Startup Firması Spring Labs ile Ortak Oluyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Danışmanlar kurulunda Trump’un eski ekonomik danışmanı Gary Cohn’un da bulunduğu startup firması, konu hakkında yaptığı açıklamada GM’nin diğer kullanım alanlarının yanı sıra firmadan hisse satın almayı da planladığını ifade etti. GM Financial sözcüsü ise GM’nin veya buna bağlı herhangi bir iştirakinin Spring Labs’tan hisse alabilme ihtimalini yalanladı.

 

Spring Labs kurucu ortağı ve CEO’su Adam Jiwan, konu hakkında yaptığı basın açıklamasında şuan için aktif bir şekilde GM’ye ve otomotiv finansmanına özel gelişmeleri takip ettiklerini ve kimlik doğrulamaya yönelik ürünlerin de bunlar arasında yer aldığını ifade etti. Jiwan bunun yanı sıra Spring Labs’ın üreteceği blockchain ağının özel beta sürümünün 2019 yılının üçüncü çeyreğinde, ana ağın ise 2020 yılının başlarında piyasaya çıkabileceğini aktardı.

 

GM Financial CSO’su Mike Kanarios ise başka bir basın açıklamasında Spring Labs ile çalışmaktan gurur duyduklarını ve bu hamlenin GM’nin blockchain’e verdiği değerin de bir sembolü olduğunu aktardı. Spring Labs geçtiğimiz tarihlerde duyurduğu SFIP isimli özel programı ile kimlik doğrulama için ortak bir platform oluşturmak istediğini belirtmişti.

 

Blockchain kripto para birimlerinin altında yatan teknoloji olmanın yanı sıra, birçok sektör ve alanda da kullanım bulmaya devam etmekte.

Son Güncelleme : 13 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo