Üçüncü nesil VW Touareg Almanya’da tasarım ödülü aldı

Ototeknikveri     12 Şubat 2019 11:38

Almanya’nın Frankfurt kentinde töreni gerçekleştirilen bu yılki Alman Tasarım Ödülleri’nde, 2019 VW Touareg binek otomobiller kategorisinde en iyi tasarım ödülüne layık görüldü.

Üçüncü nesil VW Touareg Almanya’da tasarım ödülü aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

VW Touareg’in “zamansız ve fonksiyonel tasarımı”, şık ve yüksek teknolojili iç mekanı, ayrıca “keyif verici havası” nedeniyle ödüle hak kazandığı ifade edildi.

 

Jüri üyeleri açıklamalarında şunları belirtti: “Üçüncü nesil Touareg ile Volkswagen zamansız bir şıklık sunuyor ve klasik Volkswagen özelliklerine de sadık kalıyor. Fantastik bir SUV olan model, en ince detayına kadar ahenkli bir tasarıma sahip. Sade tasarım aynı zamanda etkileyici bir kaliteye sahip. Mükemmel bir aile otomobili olan Touareg her koşulda eğlenceli ve keyifli bir ortam sunuyor.”

Volkswagen tasarım yöneticisi Klaus Bischoff ise “Touareg dost canlısı ve alçak gönüllü bir karaktere sahip. Bu alçak gönüllü duruş aynı zamanda özgüvenle birleşiyor. Bu karakteri yeni nesilde mükemmel hale getirdik.” diye konuştu.

 

Touareg ile karşılaştırılabilecek kalitede tasarıma sahip, benzer yaş ve sınıftan Audi Q8, dördüncü nesil Mercedes GLE ve BMW X5 gibi modeller de bulunuyor.

Son Güncelleme : 13 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo