Audi Q4 E-Tron konseptinden teaser yayınladı

Ototeknikveri     14 Şubat 2019 11:29

Audi gelecek ay 2019 Cenevre Motor Show’da elektrikli bir SUV çalışması tanıtacak. Firma bu konseptin 2020’de ya da 2021 yılı başında elektrikli bir üretim modeline dönüşeceğini belirtiyor.

Audi Q4 E-Tron konseptinden teaser yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi’nin SUV ailesi son yıllarda büyümesini sürdürürken bir model listeden eksikti; Audi Q4. Şimdi bu ismin neden yeni model için ayrıldığını anlıyoruz. Coupe benzeri bir SUV olacak model, kendisinden küçük Q3 ve daha büyük Q5 modelleri arasında konumlanacak.

 

Audi’nin yayınladığı teaserlar’da Q4 e-tron’un ince farlar, ön tamponda aydınlatmalı e-tron logosu ve büyük bir sahte ön panjurla geleceğini görüyoruz. Ayrıca geniş tekerlek kemerleri, şık yan pencereler ve D sütunu dikkat çekiyor.

Q4 e-tron’un güç aktarım mekanizmalarıyla ilgili detaylar henüz bilinmiyor ancak, biraz daha düşük güç çıkışıyla da olsa, Audi e-tron SUV ile aynı donanımı kullanabileceği düşünülüyor. Bu da otomobilde iki elektrikli motor ve dört çekişli sürüş sistemi olacağı anlamına geliyor.

 

Henüz net olmayan bir başka şey de modelin yanmalı motorlu ve hibrit versiyonlarının olup olmayacağı. Q4 adını aldığına göre bu versiyonlar olabilir. Audi’nin e-tron SUV, e-tron Sportback ve e-tron GT gibi son elektrikli modelleri için başka güç aktarım seçeneği sunulmamıştı.

Tüm detaylar önümüzdeki haftalarda Audi Q4 e-tron konseptinin Cenevre’deki tanıtımında ortaya çıkacak.

Son Güncelleme : 14 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo