2019 SsangYong Korando’dan ilk fotoğraflar

Ototeknikveri     18 Şubat 2019 11:15

SsangYong yeni Korando’dan ilk resmi fotoğrafları yayınladı ve bazı bilgiler verdi. Yeni Koreli SUV gelecek ay Cenevre’de tanıtılacak.

2019 SsangYong Korando’dan ilk fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

G4 Rexton’dan esinlendiği görülen dördüncü nesil Korando benzer bir ön kısım tasarımı, yanlarda kaslı çizgiler, ayrıca benzer farlar ve arka lambalara sahip. Modelde ayrıca geçen yıl tanıtılan e-SIV konseptinden bazı etkiler de görülüyor.

 

İç mekanda dijitalleşme odaklı “Blaze Cockpit” tasarım dili kullanılmış. Konsola 10.25 inç dokunmatik multimedya ekranı hakim. Otomobil ayrıca 9 inç dijital kontrol paneline de sahip. Fiziksel butonların sayısı minimuma indirilmiş.

Yeni model 551 litre bagaj kapasitesiyle geliyor. Daha fazla konfor için modelde elektrikli bagaj kapağı seçeneği de sunuluyor.

2019 Korando Kore’de yeni 1.6 litre turbodizel motorla sunulacak. Özellikler henüz açıklanmadı ancak Tivoli yarı kompakt SUV’de kullanılan 116 PS (114 hp) 1.6 litre dizel motora kıyasla bazı gelişmeler olması bekleniyor.

Yeni Korando ayrıca bir dizi yeni güvenlik ve sürüş yardım sistemiyle gelecek. Bunlar arasında otomatik acil fren (AEB), şerit koruma asistanı (LKAS), sürücü dikkat uyarısı (DAA) ve güvenli mesafe uyarısı da bulunacak.

Son Güncelleme : 19 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo