Volvo elektrikli ağır ticari araçların teslimatına başladı!

Ototeknikveri     19 Şubat 2019 10:48

Volvo Trucks ilk elektrikli modellerini İsveç’te müşterilerine teslim etmeye başladı. Renova adlı geri dönüşüm ve atık işleme firmasına çöp kamyonu teslim edilirken, TGM lojistik firması da elektrikli tırlarına kavuştu.

Volvo elektrikli ağır ticari araçların teslimatına başladı!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdilik sınırlı sayıda teslimatı yapılan Volvo’nun FL Electric ve FE Electric modellerinin seri üretimi yılın ikinci yarısında başlayacak. Avrupa ülkeleri sıfır emisyonlu ağır ticari araçlara kavuşan ilk piyasalar olacak.

 

Volvo, sürücüler ve müşterilerle yakın işbirliği sayesinde kısa sürede performans, sürüş mesafesi, yük taşıma ve araç kullanımı bakımından beklenen her şeyi karşılayabilen elektrikli çözümler üretilebildiğini belirtiyor.

Elektrikli ağır ticari araçları kullanacak sürücüler teslimatlardan önce test sürüşleri yapma şansı buldu. Sürücüler araçların sessiz, hızlı ve sorunsuz çalışmasından memnun kaldı. Bu araçlarda motor sesinin ve egzoz emisyonlarının olmaması, çevre için faydalı olmasının yanı sıra, sürücülere de daha huzurlu, konforlu ve temiz çalışma koşulları sağlıyor.

FL Electric modelinin azami yüklü ağırlığı 16 ton, FE Electic’in ise 27 ton olarak açıklandı.

 

Son Güncelleme : 20 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo