Yeni Kia XCeed’den teaser geldi

Ototeknikveri     21 Şubat 2019 12:39

Kia’nın crossover ailesi yeni Ceed tabanlı model ile büyüyecek. Henüz resmileşmese de XCeed adıyla bilinen modelden yeni bir teaser yayınlandı.

Yeni Kia XCeed’den teaser geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilin son halinin çizimlerdeki kadar etkileyici olması beklenmiyor. Tasarım çizimlerinde otomobil üreticileri daha dramatik bir stil kullanmayı tercih ediyorlar. Otomobilin eğimli bir tavan çizgisi, agresif görünümlü bir arka kısım, geniş tekerlek kemerleri ve büyük tekerleklere sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca geleneksel aynalar ve kapı kolları kaldırılmış.

 

Otomobilin üretimden çıkacak son hali standart Ceed ile oldukça benzer görünecek. En belirgin farklar artan yükseklik, plastik kaplamalar ve koruyucu plakalar ile yeniden tasarlanan tamponlar olacak. Boyutları itibariyle otomobil Ford Focus Active ve Volkswagen Golf Alltrack gibi modellerle rekabet edecek. Yeni model Stonic ve Sportage modellerinin arasında konumlanacak ve önden çekişli sürüş sistemi kullanacak. Bununla birlikte sisteme bazı özel sürüş modları eklenebilir.

Bazı motorların yeni nesil Ceed ile paylaşılması bekleniyor ancak XCeed plug-in hibrit versiyona da sahip olacak. Ceed Sportswagon modelinin de Niro PHEV ve Hyundai Kona PHEV araçlarda kullanılan hibrit sistemle gelmesi bekleniyor.

Yeni XCeed ayrıca 12.3 inç dijital kontrol paneliyle gelecek. Bu özelliğin sonbahardan itibaren tüm Ceed modellerinde opsiyonel ekstra olarak sunulması bekleniyor.

XCeed iki hafta sonra 2019 Cenevre Motor Show’da tanıtılacak.

Son Güncelleme : 21 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo