2019 VW Multivan 6.1, Transporter ailesi için büyük teknoloji güncellemesinin habercisi

Ototeknikveri     24 Şubat 2019 07:42

Volkswagen Transporter minibüsler, Caravelle ve Multivan yolcu minibüsleri ve California karavan için büyük güncellemelere öncülük eden Multivan 6.1’i Wolfsburg’da tanıttı.

2019 VW Multivan 6.1, Transporter ailesi için büyük teknoloji güncellemesinin habercisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Transporter ailesi yenilenen ön kısım tasarımı ve konsolla gelirken, güncellemenin büyük kısmı aracın dijitalizasyonu ve bağlanabilirliğini artırmaya odaklanıyor. Bunun yanı sıra yeni sürüş yardım teknolojileri sunuluyor.

 

Hidrolik direksiyondan elektromekanik sisteme geçiş sayesinde, güncellenen VW Transporter yeni sürüş yardım sistemlerinden faydalanabiliyor. Bunlar arasında şiddetli rüzgarda otomobilin stabilitesini koruyan standart Cross Wind Assist, Şerit Asistanı, Park Asistanı, Arka Görüş Asistanı, Treyler Asistanı, Yan Koruma ve dinamik yol işaretleri ekranı bulunuyor.

 

T6.1 ayrıca ilk kez dijital kontroller ve en yeni bağlantılı multimedya sistemleriyle geliyor. Konsol 8 inç dijital kokpit ve 9.2 inç dokunmatik ekranlı MIB3 multimedya sistemi için yeniden tasarlanmış. Kullanıcı arayüzü entegre SIM kart (eSIM) ile geliyor ve online hizmetlere erişim sağlıyor.

 

Güncellenen Transporter ailesi ayrıca yeni motor seçenekleriyle geliyor. Bunlar arasında yeni 2.0 litre TDI motorlar 90 PS (89 hp) – 199 PS (196 hp) güç çıkışlarıyla geliyor. Ayrıca ABT tarafından geliştirilen bir elektrikli model var.

 

Elektrikli modelde 112 PS (110 hp) elektrikli motor ve 77.6 kWh pil bulunuyor. Araç 400 km elektrikli sürüş mesafesi sunuyor. Güncellenen VW Transporter modelleri sonbaharda Avrupa’da satışa çıkacak.

Son Güncelleme : 24 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo