Citroen C5 Aircross konforu ve tasarımıyla etkiliyor

Ototeknikveri     24 Şubat 2019 11:54

Geçen yıldan bu yana, Citroen Avrupalı müşterileri diğer kompakt crossover otomobillerden C5 Aircross’a çekmeye çalışıyor.

Citroen C5 Aircross konforu ve tasarımıyla etkiliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai Tucson’dan biraz daha büyük olan otomobil, EMP2 platformunu Peugeot 3008, 5008, DS7 Crossback ve Opel Grandland X ile paylaşacak.

 

Modaya uygun dış cepheye şık kabin eşlik ediyor. İçeride 12.3 inç dijital kontrol paneli ve kablosuz telefon şarj pedi ile daha üst donanım seviyelerinde deri döşemeler dikkat çekiyor.

 

Yeni C5 Aircross kompakt segmentinde belki de konforlu crossover denilebilir. Progresif hidrolik yastıklı süspansiyon, sihirli halı konforunda bir biniş deneyimi sunuyor ve otomobili uzun mesafe yolculukları için ideal hale getiriyor.

 

Öte yandan, otomobilin en üst donanım seviyesi Flair Plus ile test sürüşü yapan ParkersCars, bazı ilginç tespitlerde bulundu. Görünen o ki, konforlu süspansiyon otomobilin viraj alma yeteneklerinden taviz verilmesini getirmiş. Ayrıca kabinde ucuz plastik materyal kullanıldığı ve multimedya sisteminin tutarsız çalıştığı ve özellikle yolculuk esnasında kullanımının zor olduğu belirtiliyor. PureTech 180 PS (177 hp / 132 kW) benzinli motorla gelen 8 vitesli otomatik şanzıman ise yanıt vermekte yavaş kalıyor.

 

Müşterilerin beklentilerine ve önceliklerine göre, C5 Aircross ideal aile otomobili olabilir ya da hiç satın alınmayabilir. Citroen bazı şeyleri farklı yapmayı tercih eden bir marka ve modelin başarısını zaman gösterecek.

Son Güncelleme : 24 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo