Audi E-Tron'un üç motorlu performans sürümü görüntülendi

Ototeknikveri     26 Şubat 2019 11:39

Audi'nin, e-tron elektrikli SUV için iki yeni sürüm üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Audi E-Tron'un üç motorlu performans sürümü görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tahminlere göre, bunlardan biri off-road yeteneklerini geliştirmeye odaklanacak ve “Allroad” adını alabilir. Diğerinin ise daha yüksek performans sağlayacak ve daha güçlü bir sürüm olduğu söyleniyor. İskandinavya'da soğuk hava testlerinde görüntülenen prototipin de bu performans odaklı sürüm olabileceği düşünülüyor.

 

Gizemli Audi e-tron prototipi test sırasında kamufle edilmiş ön ve arka uçlar, çamurluklar ve eşiklerle sergilendi. Kamuflajın altını göremesek de bu prototipin bazı stil yeniliklerine sahip olduğu anlaşılıyor.

 

Prototipin yüksekliğinin belirgin şekilde artmadığını ve görüntüde off-road detayları içermediğini hesaba katarak, bunun performans odaklı sürüm olduğunu söyleyebiliriz.

 

Söz konusu model ile ilgili detaylar az ancak Audi geçen hafta modifiye edilmiş bir e-tron aracın yüzde 85 eğimli bir kayak pistine tırmandığını açıklamıştı, bu aslında yeni versiyonlar için bir ipucu olabilir. Bu araçta, mevcut iki motorun yanına bir elektrikli motorun daha gelmesi de dahil olmak üzere kapsamlı değişiklikler yapıldı.

 

İkisi arka aksta ve biri önde olmak üzere üç motorla donatılan prototip, standart e-tron'dan neredeyse 100 hp daha fazla güç çıkışına (370 kW/503 PS) sahip. Üretim sürümünün aynı üç motorlu düzeneğe sahip olup olmayacağı henüz bilinmiyor. İlave güç çıkışıyla birlikte, yeni e-tron versiyonunun biraz daha sportif bir görünüm de kazanması bekleniyor.

Son Güncelleme : 27 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo