2020 VW Passat Variant R-Line abartısız ve başarılı

Ototeknikveri     28 Şubat 2019 11:15

Yeni Passat Variant R-Line Edition ile Volkswagen, iki kuşu bir taşla vuruyor. Yeni versiyon hem modelin güncellenmesini hem de piyasaya çıkışından bu yana 30 milyon satışa ulaşmasını kutluyor.

2020 VW Passat Variant R-Line abartısız ve başarılı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak yeni versiyon, iki ay içinde Avrupa'da sadece 2000 adet üretilerek satışa sunulacak. Markanın 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemine sahip otomobil, isteğe bağlı 240 PS (237 hp / 176 kW) dizel veya 272 PS (268 hp / 200 kW) benzinli motorla çalışıyor.

 

Passat Variant R-Line Edition, Aytaşı Gri kaporta rengine sahip. Tasarım, tavan, yan cam çerçeveleri, far çevreleri, arka difüzör ve 19 inç alaşım jantlar gibi bir dizi parlak siyah unsurla vurgulanıyor. Tavan rayları, yan ayna kapakları, tavana monte rüzgarlık ve LED arka lambalar da siyah görünüme sahip.

Aynı tema, siyahın baskın renk olduğu iç mekanda da kullanılmış. Otomobil, ortası Nappa deri, yan kısımları karbon deri döşeme R-Line spor ön koltuklar, paslanmaz çelik pedallar ve yan eşikler, ayrıca yeni ambiyans aydınlatması ile geliyor.

Volkswagen, sınırlı sayıda üretilen yeni modelin, Dijital Kokpit, entegre SIM kartlı 9.2 inç bilgi-eğlence sistemi ve benzeri çok sayıda standart özellik ile donatıldığını söylüyor. iPhone kullanıcıları, Apple CarPlay kullanarak akıllı telefonlarını Bluetooth üzerinden kablosuz olarak sisteme entegre edebilecekler.

LED Matrix farlar, Area View kamera sistemi ve DCC adaptif amortisör kontrol sistemi de 210 km / sa hıza kadar yarı otonom sürüş sağlayan bir fonksiyon olan Travel Assist gibi öne çıkan özellikler arasında. Bu özellik, ön kamera, Ön Bölge Yardımı ve yaya izleme sistemi, Park Yardımı, Yan Bölge Yardımı ve şerit değiştirme sistemi, ayrıca Adaptif Seyir Kontrolü'nü birleştirerek çalışıyor ve sürücülerin ellerini her zaman direksiyonda tutmasını gerektiriyor.

Son Güncelleme : 01 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo