Skoda Cenevre’de Elektrikli Vision iV ve Yeni Crossover’ı Kamiq’i Sergileyecek

Ototeknikveri     01 Mart 2019 08:29

Skoda, 5 Mart’ta başlayacak Cenevre Otomobil Fuarı’nda mobilite alanındaki tüm yeniliklerini sergileyecek. VISION iV konsepti, Skoda’nın tamamen elektrikli modelini temsil ederken, yeni crossover Kamiq ise markanın SUV yelpazesini daha da genişletecek.

Skoda Cenevre’de Elektrikli Vision iV ve Yeni Crossover’ı Kamiq’i Sergileyecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda’nın Cenevre’de sergileyeceği modeller arasında yeni, hatchback modeli Scala, güncellenen Fabia R5 yarış aracı ve yenilikçi mobilite çözümü sunan iki tekerlekli elektrikli Klement konsepti de yer alacak.

 

Skoda’nın geleceği: Vision iV

Skoda, ilk kez Cenevre’de sergileyeceği Vision iV konseptiyle yüzde 100 elektrikli geleceğe hazırlanıyor. Skoda’nın MEB modüler elektrikli araç platformu üzerine yapılan ilk aracı olan Vision iV, sportif bir tasarıma, aerodinamik bir gövdeye ve geniş bir kabine sahip. Biri önde, diğeri arkada olmak üzere iki elektrikli motor, Vision iV modeline dört çeker sürüş sağlarken sıfır emisyonla yolculuk yapılıyor. Lityum iyon batarya, yerden tasarruf sağlamak adına gövde altına yerleştirildi ve 500 kilometre menzil sunuyor.

Markanın yeni SUV’u: Skoda Kamiq

Skoda, 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda crossover modeli Kamiq’in örtüsünü kaldırarak SUV atağına devam edecek. Kamiq, SUV araçların avantajlarını, kompakt araçların çevikliğiyle birleştirecek. Kamiq’in dikkat çekici tasarımı, son teknoloji sürücü yardımcıları, multimedya sistemleri, geniş kabin ve sayısız pratik Simply Clever özellikleriyle buluşturuluyor. Kamiq bu sayede aktif yaşam tarzına sahip kullanıcıların ve ailelerin beklentilerini karşılıyor.

Skoda’nın Cenevre’deki basın toplantısı, 5 Mart Salı günü Türkiye saati ile 11:40’ta başlayacak. Bu basın toplantısı, aynı zamanda sosyal medya kanallarından canlı olarak da takip edilebilecek.

Son Güncelleme : 01 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo