Şehirli ve minik: Smart Forease+ Concept

Ototeknikveri     01 Mart 2019 09:39

Geçen yılki Forease konseptinin güncellenmiş bir sürümü olan Smart Forease+ Cenevre'de tanıtılacak.

Şehirli ve minik: Smart Forease+ Concept
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Smart göz alıcı Forease'i aldı ve şık bir Speedster tasarımıyla biçimini ve işlevini geliştirerek Forease+ konseptini yarattı. Cenevre Motor Show'a gelecek konsept, parlak turuncu kumaş bir tavana sahip. Smart, tavanın yıl boyunca kullanılabilecek kadar sağlam olduğunu ve arkadaki iki klipsle hızlı ve kolay bir şekilde kaldırılabileceğini söylüyor.

 

Yeni tavanın yanı sıra, Smart Forease+, Speedster özelliklerini daha da artırmak için kısaltılmış bir ön camla geliyor. Konsept ayrıca yan camlardan yoksun ve büyük arka rüzgarlık sayesinde oldukça agresif görünmek üzere tasarlanmış.

 

Önden bakıldığında, üç aktif LED elemanı içeren farlar dikkat çekiyor. Ek olarak, aracın ön ızgarasının bulunmasının beklendiği yerde küçük ışıklar var. İnce turuncu şeritler tamponda da devam ediyor.

 

Ön farlara çok benzeyen arka farlarda da birkaç LED ışık elemanı var. Şişkin ön ve arka tekerlek kemerleri ve turuncu ve gümüş renkler içeren özel Forease+ tekerlekler otomobilin karakterini zenginleştiriyor.

 

Smart, konsept otomobilin içini siyah Nappa deri, mikrofiber ve bir dizi diğer yüksek kaliteli malzemeyle donatarak oturmak için keyifli bir ortam olmasını sağlamış. Kabinde ayrıca, ortada büyük bir bilgi-eğlence sistemi, gösterge panelinin ortasındaki iki dijital gösterge ve üst kısmı çıkarılmış bir direksiyon var.

 

Smart Forease+, mevcut tamamen elektrikli Smart ForTwo Cabrio'yu temel alıyor. Firmanın, Forease+ otomobili üretime sokma planlarının olmadığı düşünülüyor.

Son Güncelleme : 01 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo