2020 VW Golf Mk8 üretime hazır görünüyor

Ototeknikveri     03 Mart 2019 10:51

Sekizinci nesil VW Golf, Güney Afrika ve Almanya'da son zamanlarda birkaç kez kısmen kamuflajsız görülmüştü.

2020 VW Golf Mk8 üretime hazır görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bununla birlikte, bu prototipler, farlar ve arka farlar gibi hassas bölgelerinin etrafında zor fark edilen bir kamuflaj materyaline sahipti. 2020 Golf şimdi de Kuzey Avrupa’da soğuk hava testlerinde casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

 

Bu seferki prototip sadece aydınlatma ünitelerini, ön camı ve ön taraftaki yan pencereleri açıkta bırakan eksiksiz bir kamuflajla sarılmış.

 

Üretim versiyonu farlar ve arka lambalarla otomobil son şeklini aldı

Aydınlatma ünitelerinin üretime girmeye hazır son şekillerini aldıkları anlaşılıyor. Kısmen bantla kaplı olmasına rağmen, farların anahatları ve LED imzaları görülebiliyor. Her zaman olduğu gibi, yeni Golf'ten devrim niteliğinde bir tasarım bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak: otomobilde pek bir şey değişmiyor.

 

Yine de, mevcut modelden daha uzun ve daha geniş bir gövdeye sahip olan 2020 VW Golf'ün boyutları biraz değiştirilmiş. Daha sportif bir görünüm için ön uç hem daha alçak hem de daha uzun ve aks mesafesi arkadaki yolcuların yararına olacak şekilde biraz daha artmış.

 

İç mekan sadece daha ferah olmayacak, aynı zamanda muhtemelen yarı otonom sürüş fonksiyonları içerebilecek daha geniş bağlantı ve güvenlik sistemleri sayesinde daha yüksek teknolojiyle gelecek. Dış tasarıma kıyasla, iç kısım çok daha radikal biçimde elden geçirilecek ve kalite ve konfor açısından iyileştirmeler görülecek.

 

MQB Evo platformu Golf'ü daha geniş, daha verimli ve daha akıllı hale getirecek

Sekizinci nesil VW Golf, MQB platformunun MQB Evo adlı daha hafif bir versiyonunu kullanıyor. Bu sayede otomobilin 45 kg kadar ağırlık kaybetmesi, daha çevik ve yakıt tasarruflu olması bekleniyor.

 

Yeni nesil model, öncekinden daha uzun bir menzile sahip bir GTE plug-in hibrit versiyon da dahil olmak üzere çok çeşitli güç aktarım sistemleri barındıracak. Her zamanki turboşarjlı benzinli ve dizel motorların yanı sıra GTI ve R performans versiyonları da bekleniyor.

 

VW'nin, son yıllarda tüketiciler arasında gözden düştüğü göz önüne alınarak, üç kapılı bir Golf hatchback yapıp yapmayacağı henüz belli değil. Avrupa'da çok satılmasına rağmen, station versiyonda da bazı soru işaretleri var. 2020 Golf'ün bu yılın üçüncü çeyreğinde, büyük olasılıkla Eylül ayında Frankfurt Motor Show'da tanıtılması bekleniyor. VW, üretimin Haziran 2019'da başlayacağını duyurdu.

Son Güncelleme : 03 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo