2019 Cenevre Otomobil Fuarı Başladı

Ototeknikveri     04 Mart 2019 11:06

Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı dünyadaki pek çok başka otomobil fuarına kıyasla küçük bir alanda yapılıyor olabilir ancak içeriği dopdolu.

2019 Cenevre Otomobil Fuarı Başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İsviçre’nin en güzel kentlerinden Cenevre’nin havalimanına yakın konumda bulunan Palexpo Arena, bu yıl sektörün en merakla beklenen lansmanlarına ev sahipliği yapacak. Fuarda 150’nin üzerinde lansman gerçekleştirilecek.

 

Diğer otomobil fuarlarına bu yıl pek çok marka katılmazken, Cenevre’de sadece bir kaç büyük marka eksik. Bunlardan bazıları Hyundai, Jaguar Land Rover ve Volvo olacak. Volvo fuarda yer almasa da kardeş markası Polestar önemli bir dünya prömiyeri ile Cenevre’de olacak.

 

Bu yıl Cenevre Otomobil Fuarı 5 – 6 Mart’ta basın mensupları ve sektör içinden ziyaretçilere açılacak, 7 Mart’tan itibaren ise herkes fuarı ziyaret edebilecek. Fuar 17 Mart’ta sona erecek.

 

Pek çok elektrikli konsept otomobil üretim modellerinin habercisi olarak Cenevre’ye gelirken, merakla beklenen lansmanlar arasında sekizinci nesil Volkswagen Golf ve Aston Martin’in kardeş markası Lagonda’dan bir SUV de bulunuyor.

 

Son haftalarda sizlere 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak model ve konseptlerin haberlerini sık sık ulaştırdık. Fuar boyunca bu modellerle ilgili yeni açıklanan detaylar ve güncen haberlere yer vermeye devam edeceğiz. Fuarla ilgili haberlere Gündem bölümümüzdeki 2019 Cenevre Otomobil Fuarı başlığı altından ulaşabilirsiniz.

 

Sizleri Cenevre’den kapsamlı bir fotoğraf galerisiyle baş başa bırakıyoruz.

Son Güncelleme : 04 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo