2020 Opel Insignia PSA motorlarını kullanabilir

Ototeknikveri     04 Mart 2019 11:40

Mevcut Opel Insignia'nın hiçbir şekilde modası geçmiş değil, ancak bu otomobil üreticisinin güncellenmiş bir versiyon hazırlamasını engellemedi. Casus fotoğraflarla ortaya çıkan yeni Insignia, eski modelden çok farklı olmayacak, ancak birkaç değişiklikle gelecek.

2020 Opel Insignia PSA motorlarını kullanabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önceki prototiplerde olduğu gibi, son görüntülenen 2020 Insignia'nın da, tüm ön yüzü boyunca kalın siyah kamuflaj bulunuyor, bu da ön panjur ya da yenilenen hava girişlerinin görülmesini engelliyor. En azından şimdi daha şık bir tasarıma sahip olan farların genel şeklini görebiliyoruz.

 

Prototipin yanlarında kamuflaj ya da kaplama bulunmuyor, ancak arkada, özellikle de arka lambaların etrafında bazı siyah bantlar görülüyor. Mevcut Insignia'nın arka lambalarının büyük hayranlarıyız ve güncellenmiş model için ne gibi değişiklikler yapıldığını henüz bilmesek de, büyük ölçüde aynı görünüyorlar.

Opel, mevcut Insignia'yı Aralık 2016'da tanıtmıştı ve bundan yalnızca 16 ay sonra, Nisan 2018'de güncellenen modelin bir prototipi ile karşılaşmıştık. Otomobil üreticisinin neden piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra aracı yenilediği belli değil; olasılıklardan biri, Opel'in yeni sahibi olan PSA Grubu'nun, modelin geliştirme sürecini hızlandırmış olması.

PSA ayrıca, yeni otomobil çıktığında kendi motorlarından bazılarını Insignia serisine ekleyebilirse de, bununla ilgili henüz kesin bir bilgi yok. Mevcut model gibi, 2020 Opel Insignia, hem sedan hem de bir Sports Tourer (station) olarak satışa sunulacak.

Son Güncelleme : 05 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo